Vnitřní kontrolní systémy A. S. České dráhy - Honzák, Vladimír (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci věnuje tématu vnitřního kontrolního systému budoucí a. s. České dráhy. Popisuje příčiny současného neutěšeného stavu Českých drah a hledá jeho řešení v transformaci vnitřní kontroly.
Internal control systems A. S. České dráhy
Keywords: železniční doprava; České dráhy; kontrolní systémy; transformace; hospodaření; Evropská Unie; legislativa