Obrázky - vizuální pomůcka ve výuce jazyků - Šimková, Ivana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá o výhodách a nevýhodách jazykové výuky - obrázků.
Pictures - a visual aid in language learning
Keywords: vizuální pomůcky; jazyková výuka; výuka obrázků