Svoz BIO odpadu ve Vysokém Mýtě - Novák, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce se zabývá svozem Bio odpadu ve Vysokém Mýtě. V práci jsou uvedeny základní platné právní předpisy s metodikou sběru a svozu odpadu. V další části je zpracována analýza svozu od zavedení třídění komunálního odpadu až po současný vývoj sběru. Cílem práce je porovnání nákladů současného vozidla s ostatními navrhovanými variantami, které povedou ke zrychlení svozu a minimalizování nákladů na jeho provoz.
Biological waste collection in the Vysoke Myto
Keywords: biologické odpady; odpady; svozy; separované sběry; kalkulace; biological waste; waste; collections; selective collections; calculations