Kontrola daně z příjmů právnických osob - Kocmanová, Martina (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce je zaměřena na daňovou kontrolu a s ní související řízení, tedy dodatečné vyměřovací řízení, opravné daňové řízení, opravné daňové řízení, správní řízení o uložení pokuty.
Audit of corporation tax
Keywords: daň z příjmů právnických osob; daňové systémy; daňová kontrola; Správa daní; daňové řízení; správní řízení