Registry ve veřejné správě - Máchová, Renáta (Univerzita Pardubice, 2006)
Tento příspěvek se zabývá tvorbou a vývojem databázových systémů v souvislosti s přijetím zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy a popisuje budování základních registrů veřejné správy. V závěru jsou pak zhodnoceny přínosy vybraných registrů.
Keywords: Register; Database systems; Public Administration; registr; databázový systém; veřejná správa