Studie chromatografického chování substituovaných fenylhydrazinokarboxylátů - Mikušová, Karla (Univerzita Pardubice, 1996)
Cílem práce bylo prostudování chromatografického chování substituovaných fenylhydrazinokarboxylátů. Byly nalezeny optimální podmínky chromatografické separace v systémech s obrácenými fázemi a se středně polárními fázemi při použití UV spektrofotometrické detekce.
The study of chromatografical behavior substituated phenyl hydrazinocarboxylates
Keywords: fenylhydrazinokarboxyláty; Chromatografie; kapalinová chromatografie; separace