Možnosti využití internetu obcemi v návaznosti na zákon 106/1999 Sb., O svobodném přístupu k informacím - Křivka, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci analyzuje současné podmínky využití internetu pro obce a vymezuje konkrétní možnosti, jakým způsobem mohou obecní úřady poskytovat informace podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.
Possibilities of using internet by municipalities according to the act no. 106/1999 of free access to information
Keywords: Internet; zákon č.106/1999 Sb.; prezentační stránky; obce; města; on-line; Informace