Bezbariérová trasa v Hlinsku - Pešek, Jiří (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce se zabývá návrhem bezbariérové trasy ve městě Hlinsku pomocí Floyd-Warshallova algoritmu, analýzou přístupu k veřejně přístupným objektům a přechodů na navržené bezbariérové trase. Navrhuje úpravy těchto míst pro jejich samostatné a bezpečné užívání osobami na vozíku a nevidomými.
Barrier-free route in Hlinsko
Keywords: barrier-free route; Floyd-Warshall algorithm; person in a wheelchair; blind person; crosswalk; accessibility; publicly accessible building; bezbariérová trasa; Floyd-Warshallův algoritmus; osoby na vozíku; osoby nevidomé; přechody pro chodce; přístupnost; veřejně přístupné budovy