IS Řízení chladicího systému zimního stadionu - Obolecký, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce je zaměřena na problematiku řízení chladicí soustavy technologie zimního stadionu. V úvodní části diplomové práce je popsán základní princip a způsob řízení průmyslového chlazení zimního stadionu s vyuţitím chladiva amoniaku NH3 ( R717). Implementační část obsahuje vytvořenou vizualizační SCADA aplikaci ve vývojovém prostředí Control Web 2000, komunikující se stanicí PLC vykonávající řídicí procesy.
IS Controlling cooling system of an winter stadium
Keywords: Control Web; aplikace; chlazení; amoniak; PLC; řídicí systémy; chladicí systémy; AMiT; Control Web; applications; cooling; ammonia; PLC; control systems; cooling systems