Interkalace toluidinů do hydrogenfosforečnanu zirkoničitého - Vlčková, Eva (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá interkalací toluidinů do hydrogenfosforečnanu zirkoničitého. K charakterizaci čistých interkalátů byly použity následující metody: rentgenová difrakce, termogravimetrie, elementární analýza a infračervená spektroskopie.
Intercalation of toluidines into zirconium hydrogenphospate
Keywords: interkaláty; analytické stanovení