Multiplexní analýza biomarkerů v diagnostice nádorových onemocnění - Jelínková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato bakalářská práce je rešerší na téma multiplexní analýzy nádorových biomarkerů. První část obsahuje informace o možnostech analýzy jednotlivých nádorových markerů, druhá část je věnována principu multiplexní analýzy. Poslední část je zaměřena na konkrétní aplikace multiplexní analýzy specifických biomarkerů nádorových onemocnění.
Multiplex analysis of biomarkers in the cancer diagnosis
Keywords: nádorové biomarkery; imunoanalýza; multiplexní analýza.; cancer biomarkers; immunoanalysis; multiplex analysis.