Likvidace pojistných událostí pojištění osob : Kooperativa, pojišťovna, a.s. - Musilová, Petra (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se ve své práci zaměřuje na současnou problematiku likvidací pojistných událostí pojištění osob v Kooperativě, pojišťovně, a.s.
The liquidation of the insurance policy of personal insurance
Keywords: pojištění; Pojišťovnictví; pojistné právo; pojištění osob; zajištění; likvidace; pojistné plnění