Trasování silničních vozidel přepravující nadměrné náklady - Klouček, Vít (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se bude zabývat analýzou činností pro trasování z hlediska náročnosti, bezpečnosti, spolehlivosti, pohodlnosti, rychlosti a času na území České republiky s využitím prostředků dopravního modelování. Také se bude zabývat okolnostmi, které souvisejí s trasováním a hledat návrhy na jejich zlepšení. Budou popsány potřeby trasování z pohledu organizací.
Tracking of the road vehicles transporting oversized cargo
Keywords: koncepce; křižovatky; nadměrná přeprava; sdružení; udržitelnost; association; conception; crossroads; oversize transportation; sustainability