Interaktivní mobilní aplikace pro výuku bezpečnosti na internetu - Píše, Jiří (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato práce se zabývá tvorbou mobilní aplikace, která slouží k vzdělávání uživatelů o bezpečném chování na internetu. Aplikace je vytvořena pro systém Android v jazyce Kotlin. V teoretické části jsou popsány nejčastější bezpečnostní hrozby. V praktické části je vytvořena aplikace, která o těchto hrozbách uživatele informuje a učí je jim předcházet.
Interactive mobile application for teaching security on the Internet
Keywords: Internet; mobilní aplikace; Android; Kotlin; bezpečnostní hrozby; Internet; mobile application; Android; Kotlin; security threat