Spokojenost klientů pečovatelské služby s poskytovanými službami - Formánková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce je zaměřena na zjišťování spokojenosti klientů pečovatelské služby. Je rozdělena na dvě části - část teoretickou a část průzkumnou. Teoretická část se zabývá pečovatelskou službou a jejím zařazením v systému sociálních služeb, klienty pečovatelské služby a zjišťováním jejich spokojenosti s poskytovanými službami. V průzkumné části jsou rozebírána a hodnocena data získaná z průzkumu - z dotazníkového šetření, kde tématem bylo zjišťování spokojenosti klientů pečovatelské služby s poskytovanými službami.
Satisfaction of day care services clients with provided services
Keywords: pečovatelská služba; klienti pečovatelské služby; spokojenost; poskytované služby; nursing service; nursing service clients; satisfaction; provided services