Technologický postup přepravy zásilky - Doseděl, Petr (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce se zabývá interními postupy zpracování zásilek u České pošty, s.p. mezi podáním a dodáním balíkové zásilky. Dále se zaměřuje na aktuální systémy využívané v logistice firmy kolem zpracování balíkové zásilky, vytyčením hlavních oblastí a návrh pro zlepšení v poslední části práce.
Technological process of consignment transportation
Keywords: technologické postupy; balíkové zásilky; zpracování zásilek; technological process; packet consignment; packet consignment processing