Ucelená rehabilitace osob s kardiologickým onemocněním - Pavlištová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce s názvem "Ucelená rehabilitace osob s kardiologickým onemocněním" je prací teoreticko-praktickou. Teoretická část je zaměřena na souhrn poznatků z oblasti ucelené rehabilitace, která pojednává o léčebné, sociální, pracovní i pedagogické rehabilitaci u osob cílové skupiny pacientů s kardiologickým onemocněním. Data pro výzkumnou část byla získána prostřednictvím polostrukturovaných rozhovorů se zaměstnanci, kazuistik pacientů/klientů lázní, analýzy dokumentů a pozorování. Výsledky výzkumu jsou slovně vyhodnoceny.
Comprehensive rehabilitation of persons with cardiac disease
Keywords: rehabilitace; ucelená rehabilitace; kardiorehabilitace; osoby s kardiologickým onemocněním; rehabilitation; comprehensive rehabilitation; kardiorehabilitation; persons with diseases