Odpovědné chování jako faktor ovlivňující nákupní rozhodování zákazníka - Havlíčková, Radka (Univerzita Pardubice, 2025)
Diplomová práce pojednává o vlivu odpovědného chování nákupní rozhodnutí. Práce vychází z analýzy odpovědného chování prodávajících i kupujících. Jako cílový trh pro zkoumání byl vybrán trh s knihami. Součástí práce je zhodnocení situace na vybraném trhu pomocí kvantitativních dotazovacích metod a následné doporučující návrhy na zlepšení.
Responsible behaviour as a factor influencing purchasing decisions
Keywords: udržitelnost; knižní trh; nákupní rozhodování na knižním trhu; sustainability; the book market; purchasing decisions in the book market