On-line marketing vybraného podniku - Jeriová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2025)
Cílem této diplomové práce je na základě analýzy ve spolupráci s firmou vytvořit společnosti on-line marketingovou strategii. První část celé práce se věnuje teoretickým východiskům z oblasti on-line marketingu a internetu, nástrojům a trendům v této oblasti. Druhou část tvoří samotná analýza podniku Filipa a.s. A navržení vhodné marketingové strategie. Celá praktická část je vypracovávána na základě SWOT analýzy podniku a průzkumu trhu, na základě toho je navržena podniku vhodná marketingová strategie v oblasti on-line marketingu.
On-line marketing of the selected company
Keywords: on-line marketing; marketing; marketingová komunikace; komunikace; podnik; firma; sociální sítě; on-line marketing; marketing; marketing communication; communication; company; social network