Vliv aplikace prostředků pro bezdemontážní čištění palivových systémů na tvorbu emisí - Novotný, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce je zaměřena na zjištění změny obsahů výfukových zplodin automobilů se vznětovými i zážehovými motory v souvislosti s bezdemontážní aplikací přípravků pro čištění palivových soustav a vstřikovacích systémů firmy Pro-Tec.
The influence of application of means for non-dismantling fuel systems cleaning on creating the emissions
Keywords: Emise; měření emisí; výfukové plyny; vlivy; bezdemontážní čištění; palivové soustavy