Přeprava nebezpečných věcí - Korberová, Alena (Univerzita Pardubice, 2005)
Přeprava nebezpečných věcí v silniční, železniční a letecké dopravě.
Transport of dangerous goods
Keywords: nebezpečné náklady; přepravní náročnost; silniční doprava; železniční doprava; mezinárodní pravidla; bezpečnostní předpisy; RID; ADR