Vlastnosti hybridních tiskových barev - Remenárová, Katarína (Univerzita Pardubice, 2006)
Srovnání tokových a tiskových vlastností konvenčních a hybridních barev.
Properties of hybrid printing inks
Keywords: hybridní barvy; lepivost