Technické a provozně-ekonomické hodnocení přestavby vozidel na CNG a LPG - Cikán, Daniel (Univerzita Pardubice, 2007)
Cílem diplomové práce je zhodnocení současného stavu přestaveb automobilů na alternativní paliva LPG a CNG. Je hodnocena jak ekonomická stránka přestaveb, tak i provozní oproti provozu na BA.
Technical and operation-economic analysis of rebuilding vehicles on CNG and LPG
Keywords: vozidla; přestavba; Alternativní paliva; ekonomické aspekty; technické aspekty