Optimalizace dopravy v klidu na vybraných místech ve městě Čáslav - Pavka, Roman (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zabývá dopravou v klidu ve městě Čáslav. Obsahem práce je rozbor současných možností parkování, výběrem a následnou analýzou nejproblematičtějších míst. Na základě analyzovaných problémů jsou navrženy změny v organizaci dopravy v klidu pro zlepšení situace podmínek ve vybraných lokalitách.
Optimization of traffic calming in selected places in the town of Čáslav
Keywords: doprava v klidu; parkoviště; parkovací plocha; parkovací místa; parkovací věže; traffic calming; parking; car park; parking spaces; tower parking