Analýza personálního řízení v malém a středním podniku - Foglová, Daniela (Univerzita Pardubice, 2016)
Hlavním tématem diplomové práce je analýza personálního řízení ve vybrané organizaci, a to konkrétně v TMT spol. s r.o. Chrudim. Diplomová práce je rozdělena do několika částí. První a druhá část čtenáře seznámí se základními pojmy managementu, s významem malého a středního podnikání, se základními pojmy personalistiky a s jednotlivými personálními činnostmi. Následující kapitola charakterizuje vybraný podnik. Čtvrtá kapitola se věnuje analýze personálního řízení v tomto podniku a závěrečná kapitola obsahuje návrh možných doporučení.
Analysis of human resource management in the small and medium enterprises
Keywords: management; personální řízení; personální činnosti; zaměstnanci; management; human resource management; human resources activities; employees