Bankovní produkty vybraného bankovního subjektu - Šlégrová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem bakalářské práce je popis konkrétních produktů vybrané bankovní instituce a jejich srovnání s konkurencí. Kapitoly jedna a dva jsou zaměřeny na obecný úvod do bankovnictví. Jsou zde vysvětleny pojmy finance a finanční trh, banka i samotná bankovní soustava. Ve třetí kapitole je věnována pozornost obecné charakteristice běžného účtu a produktům s ním spojených. Ve čtvrté části je popsána vybraná banka. Poslední část porovnává běžné a spořicí účty u zvolených finančních institucí.
Banking Products of a Selected Financial Institution
Keywords: banky; bankovní instituce; bankovní produkty; běžné účty; finance; finanční trh; spořicí účty; účty; banks; bank institutions; banking products; current accounts; finances; financial market; saving accounts; accounts