Finanční analýza společnosti VS-pro,s.r.o. - Sepekovský, Jan (Univerzita Pardubice, 2010)
Náplní této bakalářské práce je finanční analýza společnosti VS-pro, s.r.o. V první kapitole je popsána problematika účetních výkazů. V druhé kapitole je věnována pozornost metodice finanční analýzy. V následující části práce je vypracována samotná finanční analýza podniku za období 2005-2008. V poslední kapitole se zhodnocuje stav a finanční zdraví podniku a navrhují se optimalizační opatření, která by měla vést ke zlepšení finanční situace.
Financial analysis of the company VS-pro,s.r.o.
Keywords: Finanční analýza; poměrový ukazatel; horizontální analýza; vertikální analýza; rozvaha; výkaz zisku a ztráty; Cash flow; Financial analysis; ratio index; horizontal analysis; vertical analysis; balance sheet; profitand loss account; Cash flow