Řízení a kontrola tisku pomocí systému Logotronic - Pikhartová, Linda (Univerzita Pardubice, 2007)
Problematika tisku zakázky od její přípravy přes řízení vlastního tisku až po expedici a fakturaci. Popis funkcí systému Logotronic a jeho využití v oblasti polygrafie.
Print management and control through the Logotronic yystem
Keywords: řízení tisku; systém Logotronic