Marketingový návrh koncepce osobní dopravy ČD z pohledu panevropských dopravních koridorů - Kmoch, Ladislav (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce mapuje a analyzuje současnou situaci železniční osobní dopravy v ČR v oblastech - železniční síť, technologie, marketing. V druhé části práce je vypracován návrh nového modelu a autor analyzuje jeho dopad na hlavní účastníky procesu.
Proposal for the marketing passenger traffic conception at ČD connected to the paneuropean transport corridors
Keywords: železniční doprava; železniční síť; Infrastruktura; technologie; Marketing; financování; Optimalizace; Strategie; Náklady