Odvolávkové systémy v procesu logistiky ve Škoda Auto, a.s. Vrchlabí - Adámek, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce analyzuje systémy odvolávek a materiálové toky v procesu logistiky v závodě Škoda Auto, a.s. Vrchlabí. Dále navrhuje a popisuje optimalizační opatření v procesu logistiky v závodě Škoda Auto, a.s. Vrchlabí zavedením vhodných podpůrných systémů pro informační a materiálové toky.
Systems of orders in logistics process in Škoda Auto Vrchlabí
Keywords: Kanban; Andon; Ineas-BMA; systém iTLS; redukce času; reduction of time; Andon; Ineas-BMA; systém iTLS; redukce času