Aplikace B-stromů v organizacích indexovaných souborů - Pinkas, Jiří (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá návrhem a implementací abstraktní datové struktury a její aplikace v organizacích indexovaných souborů.
B-tree application in indexed files
Keywords: Datové struktury; indexy; soubory