Zabezpečení transportu finančních hotovostí u České pošty s.p. s využitím elektronických zabezpečovacích systémů - Hloušek, Jiří (Univerzita Pardubice, 2003)
Popis možných rizik a ohrožení České pošty, specifické možnosti ochrany finančních hotovostí.
The transport security of the financial cash at the Czech post, state enterprise, with the utilization of the electronic systems
Keywords: Česká pošta s.p.; rizika; ochrana; zabezpečovací systémy