Cizí kapitál a daňové aspekty - Řezka, Pavel (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá způsoby financování podnikových aktivit, druhy daní a daňovou soustavou České republiky. Praktická část obsahuje daňové aspekty cizích zdrojů financování s vyčíslením jejich nákladnosti a výdajové náročnosti.
Outside capital and tax aspects
Keywords: financování; zahraniční kapitál; daňová soustava; Daně; Česká Republika