Komunikační mix ve společnosti K+N stavební společnost, s.r.o. - Viktorinová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá komunikačním mixem jako nástrojem, který má v dnešní době vliv v oblasti propagace jednotlivých společností. Teoretická část obsahuje popis a nalýzu pojmů souvisejících s daným tématem, kromě obecncýh informací o marketingu zahrnuje rovněž specifika marketingu ve stavebnictví, vymezuje marketingový mix a zaměřuje se na charakteristiku dílčích prvků komunikačního mixu. Praktická část zahruje situační analýzu společnosti K+N stavební společnost, s.r.o., ktará obsahuje informace o produktech, historii, zaměření podniku a analýzu komunikačního mixu.
Communication mix of company K+N stavební společnost, s.r.o.
Keywords: Marketingový mix; komunikační mix; reklamy; Marketing; podpora prodeje; expozice; Public relations