Obchvat obce Doudleby nad Orlicí - Knický, Michal (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zaměřuje na vypracování několika variant silničního obchvatu města Doudleby nad Orlicí. Následně varianty porovnává po orientační, technické i ekonomické stránce.
Keywords: silniční doprava; silnice; obchvat města; Doudleby nad Orlicí