Koexistence malých a velkých firem na příkladu pekařství v okrese Šumperk - Šimberová, Eva (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce popisuje vývoj koexistence malých a velkých pekařství přibližně od roku 1963 až po současný stav, společně s vnějšími a vnitřními vlivy, které na tuto koexistenci působí. Následuje doplnění o dotazníkové šetření u prodejen potravin a tendence budoucího vývoje malých a velkých pekařství.
Coexistence of small and big firms as for baceries in Šumperk area
Keywords: malé a velké firmy; pekařství; koexistence; dotazníkové šetření; okres Šumperk