Příprava porézních elektrod - Kocourková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2012)
Předložená bakalářská práce shrnuje přehled výroby a využití porézních elektrod z kovů, oxidů kovů a dalších materiálů společně s různými technikami jejich přípravy. Bližší pozornost byla věnována porézním elektrodám připravených metodou vzorování přes koloidní krystaly a jejich praktickým aplikacím.
Preparation of Porous Electrodes
Keywords: porézní elektrody; aplikace elektrod; příprava elektrod; techniky přípravy elektrod; porous electrodes; aplications electrodes; preparation of electrodes; techniques preparation of electrodes