Navigační systémy v silniční dopravě - Čadek, Libor (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá využitím navigačních systémů v dopravě. Pozornost je věnována využití preferenčních systémů v městské hromadné dopravě se zaměřením na města střední velikosti. Vše je názorně dokumentováno na příkladu města Pardubice.
Navigation systems in road transportation
Keywords: navigační systémy; silniční doprava; Telematika; městská hromadná doprava; Pardubice