Didaktické testy - Hrnčíř, Petr (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce řeší problematiku konstrukce a analýzy didaktických testů, jejich nasazení do výuky, vyhodnocení a rozbor výsledků s přihlédnutím k současnému stavu možnosti využití počítačů. Uvádí některé možnosti konstrukce testů na počítači v různých programech a soustředí se na analýzu testu a jeho položek.
Keywords: didaktické testy; konstrukce; Analýza