Analýza podnikatelských činností dopravního podniku - Zákora, Pavel (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci provedl finanční analýzu společnosti Dopravní podnik města Hradec Králové, a.s..
Analysis of the activities of the transport company
Keywords: Doprava; Dopravní podnik města Hr.Králové; financování; Finanční analýza