Podpora rozhodování pro výběr střelné zbraně - Kubias, Rudolf (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce se zaměřuje na podporu rozhodování pro výběr střelné zbraně pro ozbrojené složky a širokou veřejnost. Vymezuje pojem rozhodovací proces a jeho jednotlivé fáze. Dále se zaměřuje na dostupné a vhodné metody řešení rozhodovacího problému a popisuje je. V závěrečné praktické části navrhuje model řešení na zvoleném problému.
Decision support for selection of the firearm
Keywords: rozhodovací procesy; kritéria; varianty; Saatyho matice; metody vícekriteriálního rozhodování; decision-making process; criteria; alternatives; Saaty´s matrix; methods of multi-criteria decision-making