Der Einsatz von Spielen in der Oberstufe der Grundschule für die Entwicklung der Fertigkeit Sprechen. - Pinkavová, Jana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá hrami, které slouží ve vyučování cizích jazyků na základní škole k rozvíjení dovednosti mluvení.
Využití her na 2. stupni základní školy pro rozvíjení dovednosti mluvení
Keywords: výuka jazyků; didaktika; Motivace; Hry; mluvení