Výkon rozhodnutí podle občanského soudního řádu - Ciprová, Hana (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá problematikou výkonu rozhodnutí podle občanského soudního řádu. V teoretické části je analyzována současná právní úprava výkonu rozhodnutí, předpoklady pro jeho vedení, průběh řízení a seznámení s jeho jednotlivými druhy. V praktické části je pozornost zaměřena na vývoj výkonu rozhodnutí v konkrétních podmínkách České republiky.
Execution of a judgement according to the civil procedure code
Keywords: execution of a judgement; execution; civil procedure code; Czech Republic; výkon rozhodnutí; exekuce; občanský soudní řád; Česká Republika