Dopad COVID-19 na trh práce ČR - Gubányiová, Renata (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zabývá analýzou trhu práce České republiky, konkrétně Pardubického kraje. Přičemž se zaměřuje na odvětvovou strukturu trhu práce a nezaměstnanost. Zkoumá vliv a dopad koronavirové krize na trh práce v chronologickém sledu. Dále vyhodnocuje účinnost vládních opatřeních, která byla použita z důvodu zmírnění těchto dopadů.
Impact of COVID-19 on the labor market in the Czech Republic
Keywords: trh práce; odvětvová struktura; nezaměstnanost; zaměstnanost; COVID-19; labor market; sectoral structure; unemployment; employment; COVID-19