Model procesních toků vybraného odboru na Městském úřadu Čelákovice - Kašpárková, Monika (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce se věnuje problematice procesní analýzy a modelování procesů. V první části práce je obecně přiblížena podstata procesního řízení, procesní analýzy a modelování procesů. Jsou zde popsány vybrané metodiky a standardy pro procesní modelování. Druhá část se podrobně věnuje mapování procesních toků na vybraném odboru MěÚ Čelákovice. Je provedena analýza a návrh modelu procesních toků.
Process flow model in the chosen department of the municipality of Čelákovice
Keywords: functional management; methodologies; modeling; process analyses; process maps; Process management; processes; Public service; funkční řízení; metodiky; Modelování; procesní analýzy; procesní mapy; Procesní řízení; procesy; veřejná správa