Dopravní řešení malého města - Hlavatý, Aleš (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci navrhuje a posuzuje varianty dopravní obslužnosti centrální zóny města Chrudim v závislosti na ukončení stavební etapy přeložky sil.//37. Cílem je optimalizace zátěžových proudů na MKO a zklidnění historického centra města.
Keywords: silniční doprava; obchvat města; Chrudim; křižovatky; rekonstrukce; dopravní soustava; analýza