Lokace recyklačních center na území ČR - Čtvrtečková, Soňa (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce obsahuje ucelený pohled na problém likvidace ojetých a havarovaných automobilů. Součástí je i ekonomické zhodnocení likvidace vozidel a řešení lokace recyklačních středisek.
Keywords: silniční doprava; likvidace ojetých automobilů; recyklace odpadů; recyklační střediska