Porovnání měření výkonu a emisí zážehového spalovacího motoru při měření na výkonové válcové stanici a metodou volných válců - Stránský, Aleš (Univerzita Pardubice, 1997)
Cílem práce bylo experimentálně ověřit možnost měření výkonových a emisních parametrů zážehového spalovacího motoru metodou volných válců v porovnání s hodnotami získanými při měření na výkonové válcové zkušebně a s údaji výrobce motoru.
Keywords: automobily; zážehový spalovací motor; Výkon; Emise