Výzkum trhu - hodnocení image kurýrních společností - Krušina, Pavel (Univerzita Pardubice, 1998)
Tato diplomová práce "Výzkum trhu - hodnocení image kurýrních společností" je věnována problematice marketingového výzkumu image kurýrních společností. V první části je představena společnost OHL. Druhá část je teoretická a popisuje teorii procesu marketingového výzkumu a jeho jednotlivé kroky. V poslední praktické části je popsán výběr respondentů, sestavení dotazníku, sběr dat a zpracování výsledků výzkumu. V závěru jsem také uvedl ekonomické vyhodnocení těchto výsledků.
Market research - evaluation of image courier companies
Keywords: marketingový průzkum; image; kurýrní společnosti; marketing research; courier companies