Landeskunde - Ein Bestandteil des DaF Unterrichts an der Grundschule - Buchtová, Kamila (Univerzita Pardubice, 1999)
Závěrečná práce se týká vyučování reálií německy mluvících zemí na základní škole.
Reálie - součást vyučování německého jazyka na základní škole
Keywords: reálie; výuka jazyků; základní školy; německy mluvící země